dinsdag 22 februari 2011

quiltwerk


Inmiddels zijn de grote delen wel gequilt. Althans, de dingen die erop zijn geplakt met vlisofix. Nu moeten de ruimtes eromheen gequilt worden. Hiervoor ga ik eerst op zoek naar mooie quiltpatronen want het moet wel bij het geheel passen. Om alles domweg te meanderen is leuk om te doen, maar voegt niet zo heel veel toe. Zoals ik gisteren al schreef, heb ik de lichte bloemenstof om de suedeachtige bloemen gequilt. Lekker makkelijk met een mooi resultaat.

De foto waar mijn moeder alleen op staat, heb ik inmiddels van een contour voorzien, wat er omheen komt, daar denk ik nog eens over na.

4 opmerkingen:

Isabella zei

Dit ziet er alvast heel erg mooi uit.

Anoniem zei

In gedachten zie ik een mooi wolkendek achter je moeder haar hoofd opdoemen...wat wordt dit mooi zeg!

Dea zei

Quilten maakt zo'n verschil altijd! Heerlijk om te doen hè? Het portret van je moeder heeft inderdaad nog wel wat nodig op de achtergrond. Er zijn zoveel mooie vulpatronen; daar weet jij vast wel iets moois voor te verzinnen.

marjolijn zei

misschien dat echoën hier en daar wel mooi is. Je weet dat ik boeken heb met quiltpatronen, dus als je wat wilt lenen dan geef je maar een gil. De bloemen uit een patroon verder verwerken lijkt me ook erg leuk. Succes.