maandag 28 februari 2011

Ook ik was in Zwolle

Samen met Marjolijn http://marjolijnquilts.web-log.nl en haar vriendin die we in Zwolle troffen, zijn we naar de handwerkbeurs geweest. Dit is echt zo'n uitje waar ik me al weken op verheug. Want daar kun je vaak dingen kopen die je in de reguliere winkels niet tegenkomt. Gelukkig hebben we ook internet maar gewoon al die mooie dingen bekijken is al een feestje op zich.

Bij een nieuwe winkel kocht ik nogal wat boomstammetjes en coconnetjes in allerlei kleuren. Deze stonden ook op mijn boodschappenlijstje. Helaas zag ik later bij STV www.stoftotverven.nl blanke boomstammetjes en coconnetjes die je zelf kunt verven. Dus die heb ik ook nog maar gekocht, want daar kon ik natuurlijk ook geen dag langer meer zonder, want stel je nu voor dat je nu net de kleur hebt die je wilt hebben, dan kan ik ze alsnog verven.

Moerbeiblad stond ook op mijn lijstje en dat was er gelukkig ook. Verder mijn lijstje afgewerkt o.a. het rondnaaiapparaat van bernina en nog een jellyrol gezeefdrukte stof in mijn favoriete kleuren. Eigenlijk koop ik nooit stof, dus dit was echt een traktatie.


Marjolijn wees me op Suus en op Ina, anders had ik ze niet herkend. En ik trof ook nog Ingrid, die ik ken van een ander forum. Dat vind ik ook zo leuk aan deze beurs.

5 opmerkingen:

Dea zei

Wauw, wat een prachtige verzameling spulletjes ligt daar! Waar is mijn lekbakje?

Marion zei

Mmmmmmm, wat een heerlijke 'snoepjes' liggen daar op tafel. Veel plezier ermee.

Nienke zei

Ik zie dat we dezelfde smaak hebben :-) maar dat wist ik natuurlijk allang!! Veel plezier ermee!

Nienke zei

Hoewel ik wel benieuwd ben wat je met die zijdecoconnetjes gaat doen want daar heb ik nog niet veel mee? We zullen het zien!

marjolijn zei

Ja, dat was heerlijk, maar vooral ook gezellig samen shoppen hoor! Mocht je nog wel thuiskomen van Peter?