dinsdag 8 maart 2011

verdere bewerking

Op de beurs in Zwolle kocht ik van die mooie glittersteentjes. Een hotfix apparaat had ik al, dus nu kon ik direct aan de slag. Het kostte toch meer tijd dan ik verwacht had, maar het resultaat vind ik wel erg mooi.De groene rondjes had ik vastgemaakt met vlisofix. Maar doordat je toch best lang met zo'n groot project bezig bent, begonnen ze toch wel los te laten. Eentje was zelfs helemaal verdwenen.Dus die heb ik eerst vastgezet. En om dat stiksel, precies daar waar de rondingen elkaar raken, heb ik de strasssteentjes vastgezet.


Een ander deel van dit gedeelte had ik met glittergaren genaaid in hetzelfde patroon. Maar daar kun je niet echt veel van zien, dus dat moest toch wel gepimpt worden. Van Fien kreeg ik o.a. een zakje met goudkleurige pailletjes dus die heb ik in de ronding vastgenaaid. Een tijdrovend werkje, daar was ik een hele middag mee zoet. Daar bovenop heb ik nog groene kraaltjes vastgezet. Al met al vind ik het wel erg kitscherig (schrijf je dat zo?) maar ik laat het eerst zitten. Het kan er immers zo weer afgehaald worden. Deze foto heb ik buiten gemaakt en daarom schijnt de zon er precies in.

2 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Leuk die steentjes erbij! Maar zou je eens foto kunnen sturen van dat hotfixapparaat? Ik heb wel steentjes en een zo'n mini mini strijkijzertje, maar ik zou niet weten hoe zo'n ding voor steentjes eruit ziet? Zo zie je maar weer. We leren elke dag!

Nienke zei

Volgens mij is het precies wat de quilt nog nodig heeft, ik vind het top.