dinsdag 8 februari 2011

verrassingspakket van FienZaterdagavond heel laat, nadat ik de honden had uitgelaten, bedacht ik me dat ik nog geen post uit de brievenbus had gehaald. En zowaar, daar lagen 2 dikke vloppen met mijn naam erop. Van de ene vlop wist ik wat er in zat. De nieuwste Patchwork Professional. Die had Tineke (geen blog) voor me gekocht en op de post gedaan. De tweede vlop was een dik verrassingspakket van mijn
quiltvriendin Fien (helaas ook geen blog). Van Fien kreeg ik een mailtje over mijn nieuwste quilt en dat ik het had over de sieraden van mijn moeder. Ze reageerde dat ik wel nepsieraden bv bij de kringloop kon kopen. Maar zij had ook nog wel groene sieraden waar ze toch niets mee deed. Dus eigenlijk was ik al gewaarschuwd voor een verrassingspakket. Maar iedere keer weet ze me weer te verrassen. Bladgoud, jaja, zelfs met beschrijving erbij. Nepparels en ook een mooi nepgouden kettingetje. Gisteren kreeg ik weer een mailtje van Fien en nu weet ik dat de mooie groene oorbellen uit Afrika(Gabon) komen. Prachtige groene stoffen en paarse angelwire. De groene stof met pauwen en de glinstersteen komen uit Muscat. Goudkleurige pailletjes en een zilveren lepeltje met een heks erop. Hoe zou ze dat nu bedenken? Ik een heks? hahaha. Zoals Fien zo mooi omschreef in haar mail van gisteren: een verrassingspakket met geschiedenis.
Van Fien kreeg ik al vaker de prachtigste stoffen. Ook in deze quilt wordt weer stof van Fien verwerkt, de sari waar ik het volgens mij al eerder over heb gehad. Dat is zulk fijne voile achtige stof dat dit al de derde quilt is waar ik em in verwerk. En omdat ik altijd zo blij met haar geschenken ben, houd ik Fien altijd op de hoogte van een quilt waar stof van haar in verwerkt is.

4 opmerkingen:

Janny de Roo zei

Christina jij bent een bofk...(boffer). Succes met je sieraden, we zien het wel verschijnen....!
groet, Janny

Hannie de Beer zei

Super zeg,zo'n verrassingspakket! Wat bof jij! Ik ben benieuwd hoe je een en ander verwerkt in de quilt?

marjolijn zei

Ja, een echte bofkont! Je weet de mensen wel om je heen te verzamelen! Neem je hem volgende week even mee? Ik ben erg nieuwsgierig. Wat goudfolie er op strijken lijkt me ook heel mooi hoor. Ik heb dat de laatste keer weer iets anders gedaan, gaf een nog leuker effect (zit op mijn Egypte kaart).

Dea zei

Wat een lieverd is die Fien toch ook! Jij hebt er maar mazzel mee, wat een mooie spulletjes. Ik kijk ernaar uit om te zien hoe je het in je quilt gaat gebruiken.