maandag 7 februari 2011

vestjes gebreid maar niet heus

Ik kan ze nu wel laten zien, omdat ze gisteren in enthousiast in ontvangst zijn genomen.


Al een hele tijd terug wilde ik 2 vestjes breien voor onze kleindochters. Dus ik begon heel ijverig. Direct beide vestjes op de pennen, zodat je zeker weet dat ze gelijk worden. Voor en achterpand dat ging nog wel ook al brak het garen voortdurend en zaten er ook nog heel veel knopen in die door de

fabriek er ingemaakt waren. Maar chenille breidt op zich heel lekker. Maar het zouden vestjes worden met lekkere kabouterpuntmutsen. En daar zat em nu juist het probleem. Wat een onmogelijk patroon. Dus liet ik al in september aan Ellie zien hoever ik was en hoe nu verder. Maar zij vond het geen enkel probleem en zei dat ik er maar 2 bodywarmers van moest maken.
Natuurlijk wil ik jullie een fotootje van de meisjes niet onthouden.
De eerste foto toont een trotse oma met Isa en de tweede is vader Kor met Vera. Het zijn zulk ongelooflijk makkelijke kinderen.

In de auto was Isa al voor half 3 wekker. Toen wij om 4 uur arriveerden had ze alleen maar wat liggen brabbelen. En Vera heeft alleen maar geslapen. Vanaf hun geboorte zijn het al zulk zoete kinderen.

5 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Dotjes van vestjes,voor twee kleine dotjes!
Wat zijn ze lief!

ina zei

lief............

Dea zei

Wat een dametjes zijn het al! Wat gaat dat toch snel.
De vestjes zijn ook schattig.

marjolijn zei

ach, wat een liefies.....

Nienke zei

Hartstikke leuk! Ik weet nog dat je vorig jaar twijfelde of je je zelfgebreide spul wel op moest dringen, nou je ziet, natuurlijk moet je dat doen. Wat met liefde gemaakt is, is altijd welkom.