vrijdag 18 februari 2011

top is nagenoeg af


Ik heb jullie lang genoeg in spanning gehouden. Nu kan ik de top in zijn geheel laten zien. De foto is wel 's avonds genomen dus niet helemaal helder. Mijn dh zei: hij is wel erg groen. Dus wat dat betreft ben ik wel geslaagd. Maar oh, wat vond ik het eng om de foto's en tekst op het stof vast te zetten. Eerst had ik die lappen op vlisofix gestreken en toen zaten er allemaal bubbels onder. Maar bij het vaststrijken ging dat gelukkig allemaal weg. Her en der zitten nog stukken gespeld en waarschijlijk kun je dat nog wel zien, want hij hang niet echt mooi. Nu kan het quiltwerk beginnen.

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Je hebt prachtige stoffen gebruikt en het is errug mooi geworden. Ga je hem met de hand quilten?
Groet, Ineke

Hannie de Beer zei

Een heel bijzondere quilt is het! Mooi, zijn de foto's geïntregeerd in het geheel. Het oog moet over de hele quilt gaan, er is van alles te ontdekken.Dus missie geslaagd!

Hannie de Beer zei

Nog vergeten! De bobbels kun je gewoon wegquilten,ook bij de foto's!

marjolijn zei

In het echt zijn de kleuren wel veel sprankelender. Maar hij wordt erg mooi. Ik denk dat hij door het quilten nog meer gaat leven.

Anoniem zei

Hier kun je uren naar kijken, er gebeurt veel op deze quilt, ben benieuwd wat je effect met quilten wordt...

Dea zei

Om eerlijk te zijn, vind ik hem wat donker en ook wat druk. Maar dat kan natuurlijk heel goed aan de foto liggen. Ik vind de stoffen die je hebt gebruikt wel heel mooi, net als de verschillende technieken die je hebt toegepast. Spannend allemaal! Ik vond het erg leuk om het proces tot zover te volgen. Ik ben heel benieuwd hoe je hem gaat quilten.