zondag 13 februari 2011

deel 6

Bij ieder nieuw onderdeel merk ik dat ik het moeilijk vind om te bedenken hoe je zo'n deel nu weer moet bewerken. Er zijn heus wel meer opties, maar ik houd niet zo van vierkant, driehoek of wat dan ook. Het moet eigenlijk rond zijn. Hoe ronder, hoe mooier ik het vind. Nu heb ik geleerd dat je dingen terug moet laten komen in een quilt, om balans te krijgen.


Dus heb ik de resten van deel 2 hiervoor weer gebruikt. Of eigenlijk zijn het niet de resten, maar de andere kant van de rondgeknipte deeltjes. Immers, aan de andere kant zitten de tegenovergestelde rondingen. Dus met mijn minitrijkijzertjes heb ik lekker alles aan elkaar geplakt. Best een rustgevend werkje. Dat mag ook wel want vandaag ga ik iets heel nieuws toevoegen waarbij ik per dag verander van idee. Maar dat zien jullie morgen wel hoe het geworden is.

4 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Je maakt ons wel weer nieuwsgierig Christina! En je hebt me meteen weer op een idee gebracht,met het ministrijkijzertje! Ik gebruikte het voor encausticwax en kwam nooit op het idee om het ook eens voor andere dingen te gebruiken? Dus vanaf nu wel!

marjolijn zei

Ja, je maakt me nieuwsgierig hoor! Ik kom morgen weer kijken.
Vandaag sla ik de reclame even over hoor, ik heb geen behoefte in "meet new people",hahaha.

marjolijn zei

En toen zat ik dus nog even over versieringen te denken en glitters, terwijl ik kaarten met hotfixsteentjes zat te bewerken. Is het een idee om deze quilt ook met de glittersteentjes van hotfix te versieren? Geeft wel blingbling, kan subtiel en het zit stevig vast. Is te koop in allerlei kleurtjes. Mocht je daar nog meer over willen zien, ze staan op de beurs in Zwolle. En ik moet daar zeker nog even langs (dus ik vrees jij ook, hahaha).

Dea zei

Goed dat je dat van die reclames even noemt, Marjolijn. Ik vergeet het steeds. Wat een leuk idee ook, die hotfixsteentjes!
Je maakt ons nieuwsgierig, Christina, maar ik heb deze week jouw blogjes 'opgespaard'. Ik hoef dus niet zo lang in spanning te zitten maar ga nu door naar het volgende bericht. :D