zondag 10 juni 2012

3e dag quiltfestival in het noorden 2012

Aan alles komt een eind en zo ook aan dit prachtige quiltfestival in het noorden. Veel bekenden gezien en veel medebloggers ontmoet. Zo kwam ik Marjo gisteren tegen in Stitswerd en vandaag Janneke in Breede waar de tentoonstelling was van Noordnet. Op de foto hierboven legt Jozet aan bezoekers uit hoe ze een bepaald werk heeft gemaakt. En hieronder is te zien hoeveel mensen er aanwezig waren. Breede was de aanrijdroute voor Warffum dus was het vanmorgen direct al ontzettend druk. En dat is eigenlijk zo gebleven tot 2 uur vanmiddag toen Leny mij kwam ophalen om door te gaan de Op Raikeldaishal in Warffum. Waar we nog even heerlijk hebben geshopt.

11 opmerkingen:

Gingini zei

Ja, het was absoluut een fantastisch uitje naar het hoge noorden!
Ik zie dat je ook niet met lege handen bent thuisgekomen, prachtige kleuren!!

Ineke zei

Nogmaals bedankt voor alle foto's. Ga nu maar uitrusten.

Nienke zei

Ja Noordnet had ook een prachtexpo. Heerlijk dat je ons nog even laat mee/nagenieten. En wat ben je toch een kanjer dat je ook daar weer meehelpt! Inderdaad, nu maar even uitrusten van zoveel moois.

vrouw Hommel zei

Mooi om de foto's te zien en super dat het zo;n geslaagd weekend was.
Je aankopen kunnen zo mijn kast in, kwa kleur bedoel ik dan hoor. Ik zie dat het garen is en verf?? Bij dat laatste ben ik dan heel benieuwd naar de resultaten.
groetjes

Janny de Roo zei

en komend weekend hebben we Tuinkunst....!(Wij staan op de kunstmarkt bij de Fraeylemaborg) Het kan niet op voor Groningen....Geweldig dat deze provincie eens in de spotlights wordt gezet....! Ik kan ervan genieten...

groetjes, Janny

Anoniem zei

Dat was een druk weekend Christina! OP zaterdag was het om 10u in de Breede ook filewerk! echt druk! verder ook genoten!rust lekker uit en tot gauw!
gr katrien

inge zei

altijd een meerwaarde om zoiets te kunnen delen ...het bovenste werkje is net een schilderij ...

Anneke van Diggelen zei

Je hebt een hele mooie reportage gemaakt van de Quiltfestival!!!!Groetjes Anneke

DEKAKADO zei

Wat een mooie foto's van prachtige creaties. Groetjes, Marleen.

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Het was ook erg leuk om jou te ontmoeten na ons mailcontact. Ik vond het Quiltfestival een geweldig evenement en heb er erg van genoten. Alle lof voor de organisatie en al die vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt.Zoveel enthousiaste mensen met belangstelling voor textiel en quilts in het bijzonder. Een camping vol gasten met zo'n armbandje was erg leuk zo naast het kerkje nr:1 in Breede.En nunagenieten van al de inspirende tentoonstellingen en van de leuke reacties van de bezoekers van onze De-Uitdaging expositie in het Schathoes.

Anoniem zei

Ziet er heel leuk en gezellig uit