maandag 2 januari 2012

stempels!!!!!

Een paar weken geleden was er een wolfair in Bareveld waar ik al eerder over schreef. Daar kocht ik die prachtige stempels bij Blomsterstuga . Ze had ook een paar prachtige stempels in kleiner formaat liggen. Net een soort fopspeen maar dan zonder speen maar met stempel.
De mevrouw vertelde me dat ze thuis een mooie stempeldoos had met 20 stempels voor 15 euro! Dus toen heb ik met haar afgesproken dat ik die bij haar zou komen ophalen. Dat heb ik dus vorige week gedaan. Deze doos was nog veel mooier dan ik had gehoopt. Er waren 2 dozen maar die tweede is ook al verkocht. Dus ze moet ze bestellen.

Ik neem ze ook mee naar onze eerste bijeenkomst van QuiltPlus over 2 weken en dan kan ik wel regelen dat ik ze in 1x in Loppersum op ga halen. Maar voor anderen: bestel em gerust.


11 opmerkingen:

Ineke zei

Die zien er wel heel super uit. Maar aangezien ik niet bij jou in de buurt woon, zal ik er zelf achteraan moeten.

Joke Hardenbol zei

Wat een fantastische doos. Maar in het hoge noorden natuurlijk. Ik wil proberen in de krokusvakantie naar Groningen te komen, dan kan ik ook onze expositie in Sappemeer bekijken. Misschien kan ik iets regelen om dan ook zo'n doos bij deze mevrouw op te halen.

ina zei

Ziet er veelbelovend uit Christina, ik denk dat ik wel zo'n doos wil.........

Hannie de Beer zei

Prachtige stempels! Ik zit er over te denken om ook een doos te bestellen,maar er staat hier al een volle krat met koop en zelfmaakstempels,dus maar even niet.Veel succes met je stempels!Je resultaten krijgen we natuurlijk wel te zien hé!

Janien zei

Wauw! Die zijn mooi! Bedankt voor de tip.
Heel veel plezier ermee. Ik ben benieuwd...
Groetjes Janien

Janny de Roo zei

Ik heb ook gelijk zo'n gevoel van : hebben, hebben, hebben.....maar er zijn nog zoveel dingen......je kan je geld maar één keer uitgeven, fluistert er iemand in mijn oor en tegelijk zegt dat duiveltje: DOEN...!
Wauw, wat mooi.., gefeliciteerd Christina...!

Dea zei

O, wauw, Christina! Wat een prachtige stempels, om te kwijlen! Ik ga eens op de site kijken hoe ik zoiets kan bestellen.

marjolijn zei

Dat zijn zeker prachtige stempels en helemaal niet duur. Ik denk er even over na. Ik zie ze in ieder geval wel bij QuiltPlus.
gr. Marjolijn

Anneke van Diggelen zei

Wat een prachtige stempels heb je gekocht!!!! Ik wil het geloven dat je die andere doos ook wil hebben!!!!
Ben heel benieuwd naar je creatie met de stempels in de toekomst.
En ik ga zeker op haar site kijken hoe ik die stempels bestellen kan!!


Groetjes Anneke

Leny Huneman zei

Dat staat op mijn verlanglijstje. Zie ze de 18e . Lief van je.

DEKAKADO zei

Ik ben hobbyfunleidster en je zou de doos met stemples via mij kunnen bestellen. Maar je kunt ook naar mijn blog www.DKcreatief.blogspot.com gaan en naar mijn link rechts in de balk. HOBBYFUN.
Daar kun je deze doos rechtsstreeks bestellen.
Gewoon handig.
Ik heb deze doos en nog 1 zelf ook, maar heb nog geen tijd gehad er iets mee te doen.
/zehebben ook nog veel andere mooie materialen bij Hobbyfun om mee te werken.
Zie maar eens.
Groetjes, Marleen.