donderdag 24 maart 2011

fair in Haren

Gistermiddag stond ik op een fair in Haren bij het verzorgingshuis Zonnehof.
Pas vorige week was ik hiervoor gevraagd dus had ik geen nieuwe dingen meer gemaakt. Was ook niet nodig, want ik had nog genoeg kaarten voor de verkoop en ach, je duikt in je voorraad quilts en neemt wat mee. Zo'n tafel is zo gevuld. De kaarten die ik verkoop zijn o.a. bewerkt met tyvek en het is altijd leuk om te laten zien hoe snel tyvek smelt.

Tussendoor ben ik ook nog bezig geweest met het vastnaaien van de slingertjes. En als je zo bezig bent heb je heel snel mensen die vragen stellen. Daarom vind ik het altijd leuk om op een braderie of zo te staan. De interactie met mensen. Ook mannen vinden het interessant om te zien wat je maakt en waar je mee bezig bent.

Bovendien hoor je vaak de leukste verhalen. Zo was er een vrouw die een verhaal vertelde over een griekse rok en dat ze nog zilver garen had liggen waar ze niets mee deed. Aan het eind van de middag kwam ze het garen brengen en liet ze de rok zien. Dan kwam er nog een vrouw die bleek mijn blog te volgen, waar ze terecht was gekomen via Ina haar blog . En dat zijn nu de dingen die zo'n dag zo gezellig maken. Anneke, zo heet de vrouw waar ik het over heb, reageert nooit op blogs, maar hopelijk doe je het nu wel. Anneke herkende me door de groene quilt waar ik mee bezig was.


Bovendien was de fair buiten dus konden we volop van de zon genieten. Mijn kraam stond dan wel onder een luifel, maar ik zat wel lekker in de zon. Ik had ook nog foto's van de rest van de fair gemaakt, maar die zijn zo licht geworden, daar zal ik jullie niet mee lastig vallen. De msnsen van Zonnehof hadden de tuin gezellig aangekleed. De staander op de voorgrond hadden zij er neer gezet.

3 opmerkingen:

ina zei

zo te lezen heb je een leuke dag gehad Christina.
Had die Anneke krulletjes? Dan ken ik haar wel ( en anders misschien ook wel maar dan zijn er meer... )

Hannie de Beer zei

Wat leuk,zo'n verkoopdagje! Ze hadden de tuin erg mooi aangekleed!Ik heb het ook eens gedaan in een bejaardenhuis voor een goed doel. Was ook heel gezellig!

Anoniem zei

I’ve been into blogging for quite some time and this is definitely a great post.Cheers!

generic paxil