donderdag 17 maart 2011

argroep zonder naam

Gisteren was het dan eindelijk zover dat we onze eerste bijeenkomst hadden van de artgroep uit het noorden. Direct deze eerste keer al waren we met 8 dames aanwezig en er hebben zich nog 2 aangemeld maar die konden deze dag niet komen.

We hebben allerlei ideeën uitgewisseld voor hoe we verder willen met deze groep en we hebben ons maar direct een paar doelen gesteld. Allemaal een quilt maken voor Veldhoven voor volgend jaar. En nog weer een jaar later willen we ook proberen om met de hele groep een expositie te kunnen regelen. Nou, als dat geen vooruitstrevende doelen zijn weet ik het ook niet meer.


Er was wat lekkers bij de koffie en 's middags hebben we een workshop gel transfer gedaan. Het bleek later dat dit dus hetzelfde is als paper lamination. Zo blijkt maar weer dat een bepaalde techniek diverse namen kan hebben. Voor de beschrijving van deze workshop zal ik even een aparte blog schrijven.

Natuurlijk was er ook een show and tell, maar deze foto's blijven onder ons.

Wat is het toch heerlijk om met virusgenoten een dag samen te zijn. Kennis delen, vragen wat je niet weet, kennis vergaren en vooral KIJKEN naar al dat moois.

7 opmerkingen:

Janny de Roo zei

Jullie waren gezellig bijeen zo te zien. Heb ook stiekum even gekeken of ik er iemand van ken....Nee. dus!

Hannie de Beer zei

Een zeer goed idee,om een Art groep te beginnen! Ik ben benieuwd hoe en waar je de paperlamination beschrijft! Er zijn natuurlijk meer manieren dan die ik ken? En dan nog de naam? Wordt het een wedstrijd?
Ik wens jullie veel leuke en vooarl creatieve bijeenkomsten!

geni zei

Wat een leuk idee; zon'n artgroep.
Het ziet er heel gezellig uit!

Nienke zei

En doelen stellen is prima! Heel veel plezier daarbij gewenst!

Isabella zei

Lijkt me heerlijk, zo'n groep waar je inspriratie kunt opdoen. Veel plezier!

Anoniem zei

Wat een lekkere ruimte hebben jullie daar zeg, heerlijk!

Dea zei

Een goed begin!