woensdag 5 december 2012

weer een kadootje

Afgelopen vrijdag kreeg ik zomaar dit met de post. Omdat ik de naam echt niet kon ontcijferen, was ik eerst in de veronderstelling dat ik een stille aanbidder had. Maar door een snuggere opmerking van mijn dh (hoe kan het ook anders) heb ik er maar es een mailtje aan gewaagd en hij had gelijk voor wat betreft de gulle gever. Want ik had vaker van dit soort verrassingen van haar via de post gekregen en gelukkig had ik bijbehorende kaarten bewaard, zodat we het handschrift konden vergelijken. Wat ons in verwarring bracht was het papier waar het bericht op was geschreven. Want ja, wie ken ik nu in brussel? Niemand dus.


9 opmerkingen:

Ineke zei

Ja hé, ons nieuwsgierig maken en nu weten we nog niks??

marjolijn zei

Zo is het maar net, Ineke! Jammer dat je weet dat het een "zij" is, want zo'n stille aanbidder had natuurlijk ook wel wat!

miekequilt zei

Ja, maak ons maar lekker nieuwsgierig.

ann vanherle zei

Wie zegt dat het een "zij" is ?

Leny Huneman zei

Moeten we raden?

Liesbeth Wessels zei

Spannend.... echt iets voor de sinterklaastijd ! Leuk hoor. groeten van liesbeth

janneke zei

Spannend!!!!!!

Janny de Roo zei

nou vooruit met de geit.....waar komt het vandaan....Als jij het zegt, verklap ik dat ik Ziggo heb "geliked" (niet gelikt) en daar mijn schoen/laars gezet.....kadootje: een stukje chocola op een stokje in de vorm van de opgestoken duim. Kan hem niet meer laten zien, heb hem al op.....

Christel Sins-Camp zei

Wat geheimzinnig allemaal. Moeten we nu allemaal raden wie het kan zijn? En wat kunnen we dan winnen?