zondag 1 april 2012

wholecloth painting gegeven door Susan Brubaker

En vandaag dan de tweede les gegeven door Susan Brubaker. Wat moet zij een enorme voorbereiding hebben gehad toen ze uit Amerika vertrok. Van te voren wisten we al dat we vandaag konden kiezen uit 4 voorbeelden die allemaal op haar blog stonden. Suzan had van iedere afbeelding een hele goede tekening bij zich, die wij dan vervolgens op stof konden overtrekken. Bovendien kreeg je bij die afbeelding ook nog eens de bijpassende foto. Dat vind ik nog eens helemaal top! Zoiets attents heb ik nog nooit meegemaakt bij een workshop. En kon je niet kiezen dan kreeg je je tweede keus ook als tekening EN foto. Daar kunnen Nederlanders nog een hoop van leren. Ze deed me echt aan bepaald iemand denken die ook altijd alles deelt met anderen. Namen noemen is niet nodig, want jullie zullen allemaal direct weten over wie ik het heb. Allereerst maar weer een foto-impressie van wat ik heb gemaakt.


Helaas kun je de flitser van mijn fototoestel zien op bovenstaande foto.


Van het werk van anderen heb ik geen foto van gemaakt, want vorige week had ik al gezien dat Susan van iedere workshop een foto plaatst van alle resultaten. Maar ik wil jullie toch even laten zien met hoeveel plezier Dea vandaag aan het werk is geweest.


Mijn purple dreams had ik meegenomen om aan Susan te laten zien. Ik weet niet precies waar, maar een hele tijd geleden, het was volgens mij bij Quilting Arts, kon je digitaal een quilt plaatsen. Daar heb ik mijn purple dreams geplaatst en toen reageerder Susan Brubaker! En dat vond ik toen zo leuk, want dan heb je het wel over een naam in quiltland toch?!


Dan wil ik jullie als laatste nog vertellen dat de quilt die ik had aangemeld voor het gilde is afgewezen. Bij jullie beter bekend als mijn huisjesquilt, maar hij heet 'kleurlengte'.

16 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Wat is dit mooi Christina! Schitterend van kleur. Is het de bedoeling, dat je ook nog alles machinaal borduurt?
En jammer dat je huisjesquilt niet is geselecteerd. Ik had echt gedacht dat hij zou hangen! Maar troost je er komen nog meer tentoonstellingen.

marjolijn zei

Ja, dat waren geweldige dagen! Ik heb genoten.
gr. Marjolijn

Ineke zei

Ik had jullie al bezig gezien op het blog van Susan Mooi geworden! Purpel dreams heb ik vorig jaar in Veldhoven gezien, Dat die huisjesquilt niet mag hangen snap ik niks van.

Nienke zei

Ah wat leuk om je purple dream nog eens te zien, ook mijn favoriet. Maar misschien neemt je huisjesquilt die plek straks in, ik hoop m echt nog ergens het podium te zien krijgen, hij is het waard! Mooi schilderresultaat ook!

Christel Sins-Camp zei

Wat een mooie resultaten; morgen en dinsdag komt ze voor workshops naar Bunschoten en dat is voor mij toch iets dichterbij dan Grongingen! Jammer van je huisjesquilt, ze weten niet wat ze missen bij dat Quiltersgilde...

janneke zei

Wat zullen jllie heerlijke dagen gehad hebben.
Ik snap niets van de keuzes van het gilde!

miekequilt zei

Wat een leuke workshop,Christina. En vast leuk om verder mee te gaan,en dan met je eigen foto's.

Anoniem zei

Wat een mooie resultaten en een leuke workshop
Marjo

Janny de Roo zei

Purple Dreams is een prachtige quilt, mag die niet hangen in Deventer dan...? Zo jammer van je huisjesquilt.
Janny

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Wat een prachtige bloemen. Daar word je weer vrolijk van. Ook mijn quilt afgewezen en zovele andere hoor ik. Ik ben benieuwd hoeveel en welke quilts wel door de selectie zijn gekomen

Corinne Zambeek - van Hasselt zei

Je zonnebloem is heel mooi geworden. Ik ben vandaag met het viooltje bezig geweest. Komt nog op mijn blog. Jammer van je huisjes quilt, ik vind hem echt heeeel erg mooi.

meta zei

Ik vind deze purple quilt ook zo mooi!
Jammer dat je quilt niet mag hangen op de TT.

Anoniem zei

hoi Christina,
je huisjesquilt nog niet toegelaten!!, balen en onbegrijpelijk, het moet wel aan de foto liggen die in je instuurt als ze het in het echie zien dan denken ze er wel anders over!!! maar er komen nog meer tentoonstellingen, gewoon volhouden.
gr katrien

Dea zei

Mooi geworden, zeg! Het was echt een heerlijk weekend. Nogmaals bedankt voor je gastvrijheid. Ik vond het erg gezellig!

Dea zei

O ja, vergeet ik nog: ongelofelijk dat je huisjesquilt niet is toeglaten! Hij is zo mooi, in het echt is hij helemaal prachtig! Hij verdient het zeker om te hangen.

Marielle zei

Wat balen dat je quilt niet is toegelaten.