woensdag 21 december 2011

wolfair

Op de blog van Jozet kun je foto's zien van de wolfair van afgelopen weekend in Bareveld.

Natuurlijk moest ik daar ook even kijken en natuurlijk heb ik weer wat gekocht.

3 bollen zodat ik weer eens kan spinnen. Zal eerst wel even op youtube een filmpje moeten zoeken hoe je dat ook maar weer doet, want het is veels te lang geleden zodat ik het echt niet meer weet.

Een paar plukjes angelina en ee paar prachtige stempels die ik kocht bij blomsterstuga.

7 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Prachtig de stempels en de wol! Zie ik daar ook glitter tussen de lontwol? Ik heb vroeger ook eens gesponnen met spintol,maar dat is haast een mensenleeftijd geleden! Ik ben benieuwd naar jou resultaten? Succes!

Liesbeth Wessels zei

Die stempels zijn inderdaad heel mooi. Mooie simpele vormen die het altijd goed doen. Mooie wol en mooie kleuren angelina. Ja ik heb ook nog ene louet en een oud schippertje staan voor het spinnen. groeten van liesbeth

joke zei

Mooie stempels! Spinnen heb ik nog nooit gedaan. Ik probeer af en toe mijn man zo ver te krijgen met de achterliggende gedachte dat het heel ontspannend schijnt te zijn, maar tot dusver is hij er nog niet toe bereid.

marjolijn zei

Ja, was daar erg leuk, ik ben 's morgens vroeg ook even geweest. Mooie wol en prachtige stempels. Ik had helaas te weinig tijd om uitgebreid te kijken. Wel een aanrader voor volgend jaar. Kan ik ondertussen mijn spinnewiel weer eens uit het stof halen.
gr. Marjolijn

janneke zei

En als het spinnen niet lukt kun je de wol ook nog punchen!!

Anoniem zei

Mooie stempels en je kan weer aan het werk met die mooie wol. Het spinnen zal je vast wel lukken.
Marjo

Leny Huneman zei

Prachtige aankopen, veel plezier ermee.