vrijdag 25 november 2011

workshop transparantie door Ineke Berlyn

Het al weer veels te lang geleden dat we een dagje met de stichting uit waren. Voor Marjolijn, Nienke en Katrien (helaas geen blog) had ik direct bij aankomst bij Cordi Atelier in Groningen direct maar een aparte hoek voor ons gereserveerd. Net of we geen andere mensen willen leren kennen....... Maar omdat met name Nienke te ver bij ons weg woont, geeft je het een beetje het bee-gevoel. Anneke kwam nog wel bij ons zitten omdat het natuurlijk een cursus is die zoveel mogelijk mensen willen liggen. Maar het werd er alleen maar gezelliger van. Helaas staat Anneke net niet op de foto.
Deze keer was het onderwerp transparantie. Ineke Berlyn had 6 ontwerpen meegenomen waar je uit kon kiezen. Bovendien kreeg je ze alle 6 mee naar huis! Hieronder het voorbeeld van Ineke.
Gewoon alle patroondelen uit de vrije hand knippen en op een lichte ondergrond leggen. Even de vlisofix vaststrijken en rap dat dat gaat. Direct na de middag kon ik alles al naaien dus zo tegen half 3 had ik mijn werkstukje al klaar. Heerlijk om eindelijk eens met een werkstukje naar huis te gaan dat AF is.


Trouwens, ik bedacht me dat dit wel een hele leuke manier is om kerstkaarten te maken.

6 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Lijkt me zeker een geweldig leuke techniek, en een fijne dag! En zeker iets voor een Kerstkaart! Die afbeeldingen houden we dan nog tegoed van je?

Liesbeth Wessels zei

Op de andere blogs ook al gelezen hoe jullie genoten hebben! Zo'n dag kun je niet vaak genoeg hebben toch. groeten van liesbeth

Ineke zei

Op de andere blogs heb ik ook de foto's gezien en had meteen al besloten dat de paarse van jou was. Hoe kan dat nou? Heel simpel en heel leuk.

marjolijn zei

Ja, wat een heerlijk dagje. En zo'n kerstkaart wil ik best ontvangen hoor! En ik kijk uit naar zo'n volgende gezellige bijeenkomst.
gr. Marjolijn

Nienke zei

Ik vind dat jij er een heel eigen draai aan hebt gegeven, leuk om te zien! En ja, het was erg gezellig om weer een dag samen op te trekken!

miekequilt zei

Ik zag op de beurs in Arnhem een voorbeeld. Ziet er leuk uit. Ik ga Cordi maar eens volgend, ze doen daar leuke dingen.