dinsdag 21 juni 2011

Het is weer gedaan met de rust....

..... want ik ben weer terug van vakantie. Eerst zijn we een week in praag geweest en daarna een week aan het lipnomeer. In Praag hebben we prachtig weer gehad, maar aan het lipnomeer was het toch voornamelijk koud en regen. Dit was dan ook de eerste keer dat ik het quilten miste. Ik neem nooit iets mee om te handwerken, maar nu had ik het wel leuk gevonden.


We zijn ook nog een dag naar Cesky Krumlov geweest, een stadje wat onder unesco valt.

Gelukkig ben ik weer thuis en al weer volop bezig.

Bij het openen van bloglovin blijkt dat ik 700 blogs moet lezen. Dus eerst maar eens geschift en alle buitenlandse blogs ongelezen verwijderd. De Nederlandse blogs zal ik nog wel even heel snel doorkijken, maar als ik ook nog op alle berichten moet reageren ben ik een week verder. Dus dat ga ik niet doen.

In Tjechië bleek dat ik niet kon mailen dus bij thuiskomst direct maar es uitgezocht waar dat van kwam. Mijn inbox bleek vol te zitten. Dus dat probleem is ook weer opgelost.

Dh heeft nog 2 weken vakantie dus zal ik sowieso niet zoveel op het net zitten, want we gaan natuurlijk nog wel wat doen samen. Over 2 weken hoop ik weer volop mee te draaien in blogland.

5 opmerkingen:

Nienke zei

Welkom thuis. Ik mis op vakantie altijd alles. Heb altijd het verkeerde bij me ;-). Prachtig plaatje trouwens.

ina zei

welkom thuis. Geniet nog maar even van de vrije tijd en. je mag nu gerust af en toe een draadje prikken hoor.

Hannie de Beer zei

Ha je bent er weer! Je berichtje dat je met vakantie ging helemaal gemist? Mooie foto's trouwens. Ik ben altijd maar een dag of twee weg, maar neem toch een handwerkje mee.Ik zou eens niets te doen hebben! Nog niet gezegd geloof ik, dat ik je mooie quilts heb bewonderd in Vaassen! Was een pracht tt.

Ineke zei

Het was ook al zo stil op je blog.
Fijn dat je weer terug bent.

marjolijn zei

Ja, fijn dat je er weer bent. Ik neem ook altijd van alles mee op vakantie en heb meestal teveel bij me. Het weer nodigt hier toch ook wel uit om te gaan quilten.
dikke smok van mij!