dinsdag 10 mei 2011

OEQC Veldhoven

Helaas kon ik door een griepje niet naar Veldhoven afreizen om de tentoonstelling te zien. Gelukkig kreeg ik maandagmorgen al een mailtje van Marjolijn met een foto van mijn quilt. En ook hoe hij in de omgeving hangt. Daar ben ik erg blij mee, ware het niet dat de quilt op de kop hangt. Daar ben ik dus helemaal niet blij mee. Dat kan er dus gebeuren als je 2 tunnels naait.En dan nu toch nog maar een foto zoals hij echt moet hangen.

9 opmerkingen:

Marion zei

Nou gelukkig wist ik het niet, want ik vind het op z'n kop ook erg mooi!

marjolijn zei

Het is raar, het was me in Veldhoven niet opgevallen, pas toen ik de foto zag, zag ik het direct. Als troost: hij hing wel mooi strak en dat kon je ook zeker niet van alle quilts zeggen.

Anoniem zei

Voor een buitenstaander valt het niet op. Ik heb hem ook gezien en vond hem erg mooi. Toch een slordigheidje denk ik want ze kunnen het toch aan de label zien?
Groet, Ineke

Hannie de Beer zei

Ik wist het ook niet maar voor mij deed geen afbreuk aan het geheel!
Een erg mooi werkstuk!

Anneke van Diggelen zei

Balen is dat!! Ik heb het ook een keer gehad bij een opening van een winkel waar ik bij een art-quilt groepje zit. hadden ze ook mijn bloem een kwartslag gedraaid. Nu maakt het niet zoveel uit met zo'n bloem. maar als er geen steeltje aan een bloem zit hebben mensen daar toch meer moeite mee met ophangen( ha,ha)Sterker nog ik had 2 tunnels maar geen 1 was er gebruikt.
Maar die van jou vind ik toch een beetje slordig zeker als je er een label op de achterkant hebt zitten.
Maar ik vind je Quilt een pracht stuk!!!

Groetjes Anneke

Corinne Zambeek - van Hasselt zei

Prachtig werk, hele mooie compositie. En het maakt niet uit dat hij op zijn kop hing. Alle 2 de manieren zijn erg mooi. Ook de kleuren vind ik heel mooi bij elkaar passen!!!

Suus zei

Prachtige quilt, ik had `m graag in het echt gezien, maar was een weekje met vakantie en niet in de buurt van Veldhoven. Volgens mij is hij in het echt nog mooier.

Anoniem zei

prachtige quilt, zelfs ondersteboven. ik zou ook wel balen als dat gebeurt, maar ach, zie er de humor maar van in :)

Anoniem zei

Blijft een mooie quilt ook onderste boven. Maar ik snap het wel dat jij er niet zo blij met was.
Marjo