dinsdag 10 mei 2011

Bloemhameren

Vorige week kwam ik op de blog van Elly
bloemhameren tegen. ik had er nog nooit van gehoord en vond het een leuk item. Vervolgens er niet weer aan gedacht totdat ik zaterdagmiddag bij Marjolijn
op de thee kwam en zij was net bezig geweest met bloemhameren. Dan komt het al dichterbij en raakte ik toch nieuwsgierig. Helemaal omdat Marjolijn haar lapje er leuk uitzag.Voor vanmiddag had ik met Leny afgesproken en het leek me wel leuk om dit bloemhameren dan maar eens samen uit te proberen. Tijdens het bloemhameren hebben we heerlijk zitten beppen maar dat gaat al makkelijk tussen mensen met een gedeelde passie.

7 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Inderdaad een leuke techniek bloemhameren! Zal ik toch ook eens gaan proberen. Het beste ging het met "zachte" bladeren en bloemen heb ik begrepen?

Anneke van Diggelen zei

Wat een leuke techniek nooit van gehoord bloemhameren je moet er maar opkomen. het lijk me erg leuk om te doen WIE WEET????

Groetjes Anneke

joke zei

Wat een leuke techniek, maar ik zou het wel lastig vinden om bloemen zo te mishandelen geloof ik. Werkt het alleen op papier of ook op textiel?

Leny Huneman zei

Vanmorgen heb ik nog even mijn lapje verder gevuld. Ik bedacht dat het misschien wel handig is op de bloemen even een stukje bakpapier te leggen, want sommige bloemen kleefden snel aan de hamer.
Ik vind het een grappige techniek.
Dank voor de mooie plaatjes.

marjolijn zei

Dat ziet er heel gezellig uit! En ja, het is uitproberen wat goed werkt en wat niet. Ben benieuwd naar je resultaat.

Anoniem zei

ben benieuwd naar het resultaat, had er nog nooit van gehoord, zo zie je maar nooit te oud om wat te leren, zeker niet bij onze verslaving!, wel jammer van de bloemen of valt dat wel mee?
gr katrien

Elly Wijnen zei

Wat leuk al die gedreven mensen bezig met bloemen en blaadjes. Ik maak een link naar mijn blog met de juiste techniek. Veel succes!
http://lavendelly.blogspot.com/2009/08/blog-post.html