maandag 16 mei 2011

1 jaar al weer

Het was vrijdag al weer 1 jaar geleden dat Isa en Vera zijn geboren. Onze eerste kleinkinderen.

Helaas zien we ze niet zo vaak omdat wij 3 uur vice versa moeten reizen om ze te kunnen zien. Maar natuurlijk gingen opa en oma vrijdag wel naar ze toe, want zo'n dag daar wilden we graag bij zijn.

Ondanks dat ze een twee-eiïge tweeling zijn, valt het toch nog niet mee om ze uit elkaar te houden. Gelukkig hadden hun ouders kleine details aangebracht zodat alle opa's en oma's ze uit elkaar konden halen. Ik heb me dan ook direct maar aangeleerd om bij de foto's initialen te zetten, want later weet je het vaak niet meer wie wie is.

Eerst was het nog spannend of we wel heen konden want opa en oma lagen allebei in de lappenmand, maar gelukkig waren we genoeg hersteld om dit feest mee te mogen maken. Wij waren zaterdag nog wel moe van 6 uur reizen, maar het was zeker de moeite waard.

Het is toch heerlijk om te zien hoe die schatten genieten van alle aandacht en kadootjes. En wat is het toch fijn om ze na zo'n tijd weer te kunnen knuffelen. Het weer werkte natuurlijk ook mee zodat we nog een hele tijd buiten hebben kunnen zitten.

Isa 13 mei 2010

Isa 13 mei 2011

Vera 13 mei 2010

vera 13 mei 2011Dan vergeet ik nog helemaal te vertellen dat ze in de nieuwste uitgave staan van Ouders van nu. Begin dit jaar kreeg ik van Fien een mailtje dat een kennis van haar op zoek was naar blonde babys tussen 8-10 maanden. Fien had bedacht dat het de moeder van de meisjes dit misschien wel leuk zou vinden. Dus heb ik het mailtje doorgestuurd, maar er geen reactie op gekregen. Dus er ook niet weer aan gedacht. Totdat wij gisteren daar kwamen en het tijdschrift op tafel lag. Wat precies op de verjaardag van de meisjes met de post gekomen. Dus als jullie nieusgierig zijn moet je toch even kijken in de schappen van de boekhandel. Ze zitten met zijn tweetjes in bad, maar wel met hun gezichtjes naar beneden.

9 opmerkingen:

Leny Huneman zei

wat een dotten, net als die van ons met snottebel, trouwens deze oma snottert ook nog steeds.
De data heb je denk ik net andersom.

Hannie de Beer zei

Wat een schatjes! Gefeliciteerd!
Ik denk dat je data niet helmaal juist hebt,maar we snappen het natuurlijk zo ook wel!

Nienke zei

Oh wat een leuke minimensjes. Wat zul je je er mee vermaakt hebben, daar knap je vanzelf van op, ondanks de lange reis ;-).

joke zei

Sinds december ben ik ook oma van een 1e kleindochter die Isa heet! Grappig.
Leuke meiden, en met de datum is volgens mij niks mis.

Corinne Zambeek - van Hasselt zei

Wat een heerlijke kindjes, kan je trots op zijn, lijkt met heel erg leuk om oma te zijn.

ina zei

wat een schatjes ( maar wat wil je ook met zo'n oma?? )

Liesbeth Wessels zei

Geweldig he, grootouder zijn. Genieten en knuffelen en niet zo bewust bezig te zijn met opvoeden,etc. Lieve koppies, ze kijken vrij de wereld in. groeten van liesbeth

Sonja Thalen zei

Gefeliciteerd. Wist niet dat je oma was en nog jong ook.Geniet er van.

Anoniem zei

Wat een leuke kindjes, om trots op te zijn. Heerlijk genieten.
Marjo