zaterdag 23 april 2011

contrasten

Door de moord op de politieagent in Baflo is het hier in huis de afgelopen anderhalve week een zware tijd geweest. In bloggen had ik zeker geen zin, maar heb wel geprobeerd om alle blogs te blijven volgen. Daar komt nog bij dat het jongste kind van mijn dh met pasen is overleden op 5-jarige leeftijd. Nu 16 jaar geleden. Dat voelt voor hem moeilijker dan de datum zelf.

Vorig jaar waren mijn dh en ik 10 jaar getrouwd en kregen wij van de kinderen kaarten voor pinkproject. Zij spelen muziek van pink floyd. 2 Jaar geleden zijn wij al naar een concert geweest van het NNO dat muziek speelde van Pink Floyd en dat was zo ontzettend mooi dat wij ons hier, juist in die moeilijke dagen, enorm op verheugden. Helaas werd zaterdagavond bitter weinig van het bekende muziek gespeeld, maar juist van dat psychydelische muziek waar ik niet van houd.

Monique, mijn schoondochter, had vrijkaarten geritseld voor de Mattheüs Passion, wederom gespeeld door het NNO. Het was altijd mijn wens om dit eens te zien/horen, en nu met die vrijkaarten was dat een prachtige kans. Dus wat muziek betreft vond ik contrasten wel erg verschillend.

Op stofgebied ben ik tussendoor wel veel bezig geweest. Allerlei experimenten gedaan, maar het bloggen daarover komt vanzelf als de rust ik weergekeerd.

7 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Ik begrijp dat je met zulke moeilijke dagen geen zin hebt om te bloggen. Dan is de Matthëus Passie balsem voor de ziel! Fijn dat je dit hebt kunnen bijwonen!

Corinne Zambeek - van Hasselt zei

Met een beetje rust komt vanzelf de creativiteit en het bloggen weer terug. Je moet jezelf gewoon de tijd geven. Veel sterkte. Groetjes van Corinne.

marjolijn zei

Zowel Hannie als Corinne hebben al mooie en wijze woorden gesproken. En zo is het ook. De rust en energie komt vanzelf wel weer. En je weet het, ik ben er voor je.
dikke smok van mij

Aart zei

Sterkte in deze tijd. Neem je tijd!
http://quiltaart.blogspot.com

ina zei

je was al ongewoon lang "stil"; ik dacht al er is iets - maar dit is allemaal wel meer dan zomaar iets - ik wens jullie veel sterkte deze dagen en een dikke kus.

Janny de Roo zei

Als geen ander weet ik wat er zich afspeelt in "bepaalde tijden". Ooit verloren wij een zoon(tje) en deze tijd is altijd zwaar....heel zwaar zelfs! Sterkte gewenst in moeilijke dagen !
Liefs, Janny

katrien zei

Veel sterkte deze dagen.Hoop dat jullie van de Matth.P wel wat troost hebben gekregen. Wat indrukwekkende dienst was het he, maar er komt dan weer heel wat boven, voor jou dh extra denk ik, liefs,tot woensdag, gr katrien