donderdag 18 oktober 2012

DE oplossing

Bij QuiltPlus vonden de dames dat ik veels te moeilijk deed met die driehoekjes. Maar ja, zo zit ik nu eenmaal in elkaar. Ik kies bijna nooit de makkelijke weg. Maar die werd me nu wel geboden door Marijke haar oplossing. Gewoon rondjes snijden. Ik zal het jullie laten zien aan de hand van foto's.Gelukkig heb ik zo'n rondsnijapparaatje van Prymm die ik jullie al vaker liet zien. Net een passer, maar dan met een mesje. Aan de achterkant heb ik het rondje voor de binnenzak getekend en ook direct de lijn om te knippen.Hierboven is het al geknipt en hieronder aan de stof van de binnenzak genaaid. Dat is echt niet het leukste werk. Want de stof van de binnenzak is gewoon recht gesneden en dat kleine rondje van hierboven moet aan zo'n rechte kant genaaid worden.Wat ik wel gemerkt heb is dat je beter al die handelingen achter elkaar kunt doen. Niet eerst 1 kraal helemaal in elkaar zetten en dan al die stappen iedere keer doen. Want naarmate je het vaker doet krijg je er handigheid in.

6 opmerkingen:

janneke zei

Dit is wel een lastig project! En hoeveel kralen moet je?
Wordt je er af en toe niet helemaal 'gek' van?

ann vanherle zei

Ben nog altijd benieuwd naar het eindresultaat en bewonder je omdat je er zoveel van jezelf insteekt.

Hannie de Beer zei

Je maakt het steeds spannender! Inderdaad kun je het beste dezelfde handelingen achter elkaar doen,is het sneller en gemakkelijker! Succes..

Leny Huneman zei

Je bent een echte doordouwer. Fijn dat de tip goed werkt. En nu verstand op nul en die lastige klus klaren.

Ineke zei

En nog steeds kan ik het niet echt volgen.Volgens mij moet ik dit in het echt gaan zien. Je hebt er wel veel tijd en energie ingestoken.

Christel Sins-Camp zei

Wat een leuk apparaatje (nog nooit eerder gezien)! Net als Ineke kan ik het ook nog niet helemaal volgen, maar we blijven op het puntje van onze stoel...