woensdag 31 oktober 2012

blogverrassingen

Ik zocht iets terug op mijn blog en zag dat er een volger was verdwenen. Natuurlijk was ik nieuwsgierig wie zich had uitgeschreven (ik wist niet eens dat dat kon) en heb van beide blogs de volgers genoteerd. Nu doe ik een verrassende ontdekking.

Op mijn blog stond de ene dag 51 volgers en bij de volgende blog 50 volgers.

Maar wat schets mijn verbazing. Wanneer ik de namen optel kom ik op bijna 80 volgers.

Iemand enig idee hoe dit kan?

8 opmerkingen:

vrouw Hommel zei

Gut, ik heb werkelijk geen idee hoe dat kan. Ik ben er in ieder geval nog.

Hannie de Beer zei

Een mysterie? Gelukkig ben ik nog bij je volgers!

joke zei

Ik weet ook niet hoe het kan, maar bij mij klopt ook het aantal volgers niet. Niet zo'n groot verschil als bij jou, 2 of 3 geloof ik.

ann vanherle zei

Er is wel meer dat niet klopt.

yvon zei

Je kunt op 2 manieren volgen. Via je blogaccount of via email. De emailvolgers staan niet in je lijstje bloggers. Misschien dat dat het verschil is?

Liesbeth Wessels zei

Wat een verrassing, ik zal bij ook eens gaan kijken. Ik volg je nog steeds hoor. Maar je hebt dus veel meer volgers dan je dacht, dat is leuk bericht. Misschien komt het door hoe mensen zich aanmelden, je kunt ook bij je eigen lijst een adres toevoegen, zonder dat het via google friend connect gaat. groeten van liesbeth

Janny de Roo zei

Bij mij heeft het ook wel eens gewisseld en wat Yvon beschrijft komt mij erg bekend voor. Onder de knop van "Neem deel aan deze Blog" staan alleen je Google Friends. Ook via andere groepen kunnen je volgers deelnemen, dat zie je zelf als je je ergens aanmeldt. Let er maar eens op...

Anita zei

Volgens mij volg ik je ook hoor. Maar moet me soms wel opnieuw aanmelden, waarom weet ik echt niet.