vrijdag 8 februari 2013

het quilten kan beginnen

Eerst een voorproefje? Kan me voorstellen dat jullie het 'technische' gedeelte wel zat zijn. Was ik in dat stadium ook hoor, dus spelde ik eerst alles maar es vast. Tenminste, voor zover het klaar was, want nog niet alle stelen waren gevilt.


Dat zag er al heel aardig uit, dus alles er weer afgehaald, hier en daar nog wat viltwerk toegevoegd  en het quilten kon beginnen. Kennen jullie de grap van de ezel ......? Ja hoor, ik was aan het quilten over het viltwerk heen en natuurijk gaat dat al vrij snel in je voetje vastdraaien. Stomstom. Had ik ook met mijn 'witte wals' gehad. Gelukkig kwam daardoor ook direct de oplossing bovendrijven. Over al het viltwerk moest avalon gespeld worden.

Kijk, en daar heb ik wel lekker veel foto's van gemaakt.

Op de bovenste foto's zie ik dat ik de gele vliezen heb laten zitten om te zien waar ik wel en niet moest quilten. Best snugger achteraf hahaha.

En zien jullie hoe goed ik alles eerst heb geregen?

5 opmerkingen:

Johanna Zweden zei

O wat spannend en wat ziet dat er schitterend uit
Fijn weekeinden uit een noodweer Zweden
liefs Joke

ann vanherle zei

Gaat mooi worden!!

els zei

Wordt prachtig Christina. Hoe groot is het?

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Bij de 1e foto denk je nog mooi ontwerp maar als ik verder kijk is het groot en nog groter als je de naaimachine er naast ziet. Ik kijk in spanning uit naar het einde en vind de wording erg interrssant.

Dea zei

Het is weer heerlijk meegenieten!