donderdag 8 november 2012

Workshop zeefdrukken van Annette Jeukens gevolgd

Het is echt al weer een aantal weken geleden dat ik 2 workshops volgde die gegeven werden door Annette Jeukens. Als eerste laat ik jullie zien wat ik geleerd heb tijdens de workshop zeefdrukken en sjabloneren. Nadat we eerst met een aantal blanco ramen hadden gezeefdrukt begonnen we met de nog interessantere dingen. Op de afbeelding hieronder heb ik gebruikt gemaakt van plakplastic. Die eerst is in vieren gevouwen en daar een figuurtje uitgeknipt en geplakt. Dat geeft dus prachtige effecten. En van de anderen weet ik het niet meer precies. Maar op de site van trapsuutjies (dit is het verf waarmee we vandaag hebben geverfd) kun je heel veel technieken terug vinden. Heerijk, zoveel sites zijn er niet waar technieken worden gedeeld.10 opmerkingen:

joke zei

Leuk spelen he!

Hannie de Beer zei

Altijd een feest, om een leuke werkshop te volgen! Als je de techniek kent ,komen de idëeen vanzelf!

Nienke zei

Prettig mooie resultaten!

vrouw Hommel zei

kan mij voorstellen dat het super leuk is om te doen en bij een workshop leer je altijd van die handige foefjes. Mooie lapjes zijn het geworden.

ann vanherle zei

Mooie resultaten!

Ineke zei

Leuk om te doen en je hebt weer mooie lappen.

Aart zei

Mooie resultaten! Aankomend weekend kom ik trapsuutjies tegen op de quiltmarkt in Bennekom, eens kijken of ze nog leuke spullen verkopen!
http://quiltaart.blogspot.nl

janneke zei

Die groene vind ik leuk!!

Leny Huneman zei

Zo komen de spelletjes uit je kindertijd van pas. In vieren vouwen en figuren knippen. Dit proces heb ik ook gebruikt bij transferverven. Net zo verrassend als hier. Die paarse is ook supermooi.

Janny de Roo zei

altijd goed als je naar de kleuterschool bent geweest toch.....?
Flauwe kul natuurlijk, want ik ben heel benieuwd of je er verder wat mee gaat doen hoor !
groetjes, Janny