zondag 4 november 2012

blogrobot verwijderen

Nogmaals een bericht over het blogrobot.

Er zijn nogal wat dames die dat ding op hun blog hebben aanstaan terwijl ze het zelf niet weten. Om er achter te komen of je em inderdaad aan hebt staan kun je allereerst zelf een reactie op je eigen blog schrijven. Dan zie je het vanzelf of ie actief is of niet.

Ik vind het erg vervelend dat ik door die blogrobot op nogal wat blogs niet kan reageren.

Hoe zet je em uit?

Je gaat naar berichten
dan naar instellingen
naar berichten en reacties
woordverificatie weergeven? Die zet je op NEE

En dan is het probleem opgelost.

Ik ben echt niet de enige die problemen heeft met reageren op blogs, dus ik verwacht dat, wanneer het blogrobot uit is gezet, er meer reacties op een blog komen,

10 opmerkingen:

Ineke zei

O ja, dat is crimineel. Soms geef ik het na 3 keer proberen maar op.

Hannie de Beer zei

Is inderdaad super lastig! Soms moet je meerdere pogingen doen. Ik heb eerlijk gezegd nog nooit nare reacties gehad, of spam.

janneke zei

Helemaal mee eens.
Soms reageer ik niet eens wanneer ik dat ding zie.

joke zei

Ik heb ook nog nooit spam of rare reacties gehad. En als dat wel zo is kun je het toch weghalen. Maar het is niet zo dat je het zelf kunt zien als je op je eigen blog reageert. Ik was ook in de veronderstelling dat ik geen robot had in het begin omdat ik hem zelf nooit zag. Maar anderen dus wel.De robot doet het niet als je op je eigen blog reageert.
Het is inderdaad irritant, je moet vaak 3 of meer pogingen doen.

Ellen zei

Ik was en ben me er helemaal niet van bewust dat ik een robot had.Ik hoop dat het nu goed is.Heb mijn instellingen veranderd.

Nog bedankt voor de mail Cristina ,wil je anders mijn blog nog even testen of alles goed is.
Gr Ellen

Nienke zei

Tja, ik sta op het punt om de robot weer aan te zetten... Op DMQG had ik vorige week 100 spamberichten per nacht. Allemaal ook als mail binnen want dan hou ik tenminste vinger aan de pols. Dus daar staat-ie alweer. Op verfvirus heb ik er nu ca 10 per dag, op de grens van wat ik nog acceptabel vind. Ik weet wel dat ze in principe niet geplaatst worden maar het vraagt toch allemaal om aandacht. Dus als het binnenkort zover is, dan weet je in elk geval waarom.

Johanna Zweden zei

Ben het helemaal met je eens, want vaak stopt het me om een berichtje achter te laten omdat het haast niet leesbaar is
fijne maandag groetjes Joke

Anita zei

heb ook zo'n hekel aan die robot, kan het vaak zo slecht lezen.

Quiltgroep Tinte zei

Ik was in de veronderstelling, dat ik geen robot had, maar ben er nu achter, dat dat wel zo was. Ik heb het veranderd Christina.

Janny de Roo zei

Ik krijg wel rare reacties, zo af en toe, maar die gooi ik er net zo makkelijk uit.....! Meestal is het in een andere taal en dat kan ik toch niet lezen....hihi