woensdag 22 augustus 2012

Een proef en een vraag

Wat is een blog zonder plaatje? Dus heb ik net iets uitgeprobeerd wat ik in birmingham zag. Angelina film, een houten stempel eronder, angelina viber op de film en dan nog een laagje angelina film Net een sandwich. Bakpapier en strijken maar.


Voor een ekster als ik ben is dat natuurlijk prachtig.En dan nog een vraag.

Ik gebruik pampix waar ik m'n foto's bewaar die ik met anderen wil delen. In de praktijk gaat er altijd wat fout. Er worden de verkeerde mappen verstuurd, of de verkeerde mensen krijgen ze. Ik ben daar zo zat van dat ik m'n foto's ergens anders wil bewaren.

Ik hoop heel veel reacties van jullie te krijgen. Dus waar bewaar jij de foto's die je wilt delen en hoe gebruiksvriendelijk is dat? Graag iedereen reageren ook al is het al eerder genoemd.

13 opmerkingen:

Nienke zei

I love Picasa. En jouw stempelexperiment, mooi!

Hannie de Beer zei

Ik heb al mijn foto's in Picasa en bewerk ze daar ook in. Gweldig idee van de angelinafilm . Heb ik al jaren in huis in verschillende kleuren. Ik verhit nu af en toe een stukje tussen bakpapier ,maar dit is een superidee!

Aart zei

Ik gebruik ook Picasa, werkt prima!
Mooi om zo stempels te gebruiken.
http://quiltaart.blogspot.nl

janneke zei

Alleen angelina (vezels) op een stempel (wel met bakpapier natuurlijk) wil ook goed. Wordt iets meer transparant.
Ik bewaar geen foto's op het web. Alleen de foto's die ik in blogs ed plaats zijn zichtbaar.

Janien zei

Dat heb je mooi gemaakt!
Wij werken met Picasa als we foto's willen delen. Werkt erg prettig.

ann vanherle zei

Werk ook met picasa. Mooi met de stempel.

marjolijn zei

ik zet ze in www.mijnalbum.nl. Dat werkt ook heel prettig.
Ik ken dit principe wel met angelina vezels, ook leuk te zien dat het met angelina film werkt.

Janny de Roo zei

Om foto's te delen gebruik ik net als Marjolijn ook Mijn Album...Je kunt er 40 foto's in één keer opladen en mag er 1000 MB gratis opzetten. Ik vind de Angelinatip erg leuk en nog leuker dat je jezelf een ekster noemt, mijn moeder was dat ook.....Iedereen is het eigenlijk wel een beetje.....!

joke zei

Ik heb Picassa, maar ben daar niet tevreden over. Al je foto's worden automatisch 'van je computer getrokken', dus ook alle afbeeldingen die ik vindt op het net en wil bewaren. Met als gevolg dat als ik een bepaalde foto zoek ik hem nooit kan vinden. Daar zullen ongetwijfeld trucs voor zijn, maar ik ken ze niet.
De plaats en volgorde van de foto's is ook heel anders dan van mijn eigen fotoprogramma (Iphoto).
Succes met zoeken.
Prachtig resultaat met die Angelina.

Anoniem zei

Leuke proef met de angelina en de stempel.
Ik gebruik Flickr voor mijn foto's en heb nog nooit problemen gehad.

gr. IngridL

Liesbeth Wessels zei

Prachtige experimenten, ga meteen opzoek naar angelinafilm. Wij gebruiken Picasa maar dat heeft de bezwaren die Joke ook meldt. Ik ben over Flickr meer tevreden. Picasa doet steeds dingen die ik niet wil. groeten van liesbeth

Anoniem zei

Goeie vraag, eigenlijk bewaar ik al mijn foto's gewoon op mijn laptop in mappen en deel enkele daarvan via mijn blog of facebook.

Tonny zei

als ik een foto wil delen die niet over mijn eigen werk gaat maar gewoon op een of andere manier wil delen gebruik ik Pinterest. Daar haal ik ook weer leuke ideën uit.
mijn eigen foto's bewerk ik in Picasa.Ik ben ook in Deventer geweest. Leuke stad. lekker ijs, mooie stempelwinkel en een zeer-de-moeite-waard-tentoonstelling waar heel afwisselend werk hing, zowel van stijl als van kwaliteit.