maandag 10 september 2012

blogergernissen

Vandaag doe ik erg m'n best om de achterstand in te lopen. Ik moet 189 blogs lezen. Ben al een heel stuk op weg, maar waar ik iedere keer tegenaan loop: zodra er een blogrobot actief is, lukt het me niet om te reageren. Ik weet zeker dat ik de letters na 5 x proberen goed heb ingevuld, maar de robot geeft steeds aan dat er een fout in zit.

Voor degene die een blogrobot op hun blog hebben, wil ik even zeggen dat ik echt probeer te reageren, maar dat het gewoon niet lukt.


Ik ben nu zover, dat ik heb besloten ook niet meer te reageren op blogs met een blogrobot, want ik erger me daar te veel aan. Het moet immers wel leuk blijven om te reageren.

10 opmerkingen:

Ineke zei

Ik heb daar ook zo'n hekel aan. Als het me na 2 keer niet lukt houd ik er mee op.

Hannie de Beer zei

Ja, zo vergaat het mij ook. Drie keer is scheepsrecht?

Unknown zei

Vaak weten mensen niet eens dat ze de blogrobot hebben aanstaan.
Groet Thea

joke zei

Het is inderdaad heel vervelend.Sommigen doen het bewust vanwege spam (ik heb nog nooit spam op mijn blog gekregen) en anderen weten het inderdaad misschien niet.
In het verleden was het nog wel te lezen, maar tegenwoordig is het een drama.

Janny de Roo zei

Helemaal gelijk, maar sommigen weten zelf niet dat ze er eentje op hebben staan.......je kan het even vermelden en afwachten wat men gaat doen.....!
(ik ben dit al een aantal keren tegengekomen)

Anoniem zei

Ja, dat is echt zo irritant...!

Christel Sins-Camp zei

Ik heb wel veel spam uit de Oekraïne gehad, maar dat ziin altijd "anonieme" reacties en die kun je los van de rest uitzetten. Na een maand houdt de spam vanzelf weer op.

Liesbeth Wessels zei

Ik snap het , maar ik wist zelf ook niet dat ik die robot aan had staan. Ik merkte het toen ik van een adres van buiten naar mijn blog ging. Heb het toen (voor zover ik weet uitgezet). Kan zelf bij anderen soms de kleine lettertjes niet lezen. Zal de leeftijd zijn.... groeten van liesbeth

els zei

Bedankt Christina. Heb meteen de blogrobot op mijn blog uitgezet. Hoop dat het nu beter lukt.

Eijra zei

Bedankt voor de boodschap. Ik wist niet eens dat ik dat ding aan had staan, terwijl ik er zelf zo'n hekel aan heb. Maar ik ben dol op reacties, dus het staat uit nu!