zondag 1 juli 2012

exposeren

Al enige tijd geleden ben ik gevraagd om met mijn artquilts te komen exposeren tijdens de hobby- en vrijetijdsbeurs DOEN! in WTC Leeuwarden.


Ik zal een heel klein deel van de website hieronder plakken: DOEN! is dé beurs op het gebied van vrije tijd. Vorig jaar was de Hobby & Vrije tijd beurs nog goed voor zo’n 14.000 bezoekers, nu combineert Doen! een nóg veelzijdiger en eigentijdser aanbod met een breed geïnteresseerde doelgroep. Met de vier segmenten Creatief, Sportief, Eropuit en Thuis is er ruimte voor letterlijk alles wat met vrije tijd te maken heeft.

Willen jullie meer info over deze beurs dan zit de link al in de eerste regel van deze blog onder hobby- en vrijetijdsbeurs verstopt. Er komt een wand van 50 meter die helemaal gevuld zal worden met quilts. Vooral met traditioneel werk. Want ja, het merendeel van de quilters werkt traditioneel.

Gelukkig mag ik daar exposeren met al mijn artquilts die ik in huis heb. Inmiddels zijn ze allemaal 'gekeurd' dus ik weet nu zeker welke komen hangen. In totaal 13 stuks! Waar maak je nog mee dat 14.000 mensen de kans krijgen jouw werk te bewonderen? Ook al is het dan geen quilttentoonstelling, ik ben hier niet minder blij mee.

 Willie is een goede lobyist voor deze tentoonstelling want zelfs iedereen die zij heeft geritseld om te komen hangen, kreeg een prachtig quiltboek. In mijn geval is dat het prachtige boek van Sandra Meech. Er is goed over nagedacht, want immers, wat moet een traditionele quilter met een traditioneel boek?! Gelukkig had ik em nog niet, dus jullie begrijpen waar ik de afgelopen tijd mee bezig ben geweest.16 opmerkingen:

Janien zei

Goh Christine, wat ontzettend leuk is dit voor je. Als ik in de gelegenheid ben ga ik kijken! Geniet van de eer, complimenten en van je mooie boek.

Leny Huneman zei

Gefeliciteerd, wat een heerlijk vooruitzicht.
Gelijk in de agenda gezet natuurlijk.
En met 13 quilts moet je opvallen!!!

Nienke zei

Dat is leuk zeg, gefeliciteerd!

Hannie de Beer zei

Wat geweldig leuk Christina,dat je daar zoveel van je werk kunt laten zien. Gefeliciteerd, en veel
succes!

Liesbeth Wessels zei

Leuk hoor!!! Gefeliciteerd. groeten van liesbeth

Janny de Roo zei

Weer iets om naar uit te kijken dus....geweldig meid ! Dat boek heb ik gisteren ook nog in zitten bladeren. Komt regelmatig bij mij op tafel.

groetjes, Janny

Ineke zei

Gefeliciteerd. Een hele eer.

janneke zei

Wat leuk!! Al je werken bij elkaar! Dat is toch een hele eer.

ann vanherle zei

Geniet ervan!!!

marjolijn zei

Gefeliciteerd! Wat een eer dat je daarvoor bent gevraagd en nog een mooi boek op de koop toe!
gr. Marjolijn

Anoniem zei

Gefeliciteerd, wat leuk
Marjo

joke zei

Wat leuk dat je voor zoveel bezoekers kunt exposeren. En dan ook nog een mooi boek.

Anoniem zei

wat geweldig Christina!! ben je er zelf ook aldoor bij die dagen?
ik zal zien of ik er ook kan komen kijken!
gr katrien

Marloes zei

gefeliciteerd met je tentoonstelling! Mooi boek heb je gekregen

DEKAKADO zei

Gefeliciteerd. Wat fijn! En dat boek it toppie. Ik heb hem ook. Groetjes, Marleen.

miekequilt zei

Leuk, hebben we weer een uitje.