dinsdag 5 juni 2012

Quiltfestival in het noorden met een voordelige treintip

Nog een paar dagen en dan is het eindelijk zover dat het tweede quiltfestival in het noorden wordt gehouden. Op diverse blogs wordt hier al over geblogd en oh, wat gaan er veel mensen kamperen in het hoge noorden komend weekend. Zoals de meesten van jullie weten zal ik iemand niet snel herkennen dus mocht je me ergens tegenkomen, spreek me dat alsjeblieft aan. En dan zal ik direct maar verklappen waar je me sowieso kunt vinden, want ik heb me als vrijwilliger opgegeven voor deze stichting. Want zo'n geweldig initiatief moet wel gesteund worden vind ik. En zo'n prachtig festival kan natuurlijk niet zonder vrijwilligers. Dit jaar zijn 150 vrijwilligers nodig om het geheel rond te krijgen. Ik ben op zaterdag van 10-14 uur te vinden in de Georgiuskerk in Stitswerd waar quilts van Annette Jeukens te bewonderen zijn en op zondag van 11-14 uur in het kerkje Breede in Waffum waar de textielgroep Noordnet haar werken toont. Dus zeker geen straf om op deze locaties te zijn. En dan nog een tip: Voordelig met de trein naar het Quiltfestival! Tijdens het Quiltfestival biedt Arriva een voordelige dagkaart voor de trein aan voor €5,- per dag. Deze dagkaart is alleen te koop als E-ticket in de webshop op arriva.nl en geldig: - op 8, 9 of 10 juni - in de 2e klas - vanaf alle Arriva-stations in Friesland en Groningen De dagkaart is te koop vanaf 1 mei 2012. Printen van uw E-ticket: Je maakt een E-ticket gemakkelijk aan door op je keuze te klikken en het formulier in te vullen. Als je hebtbevestigd gaat je naar de betaalpagina. Na jouw betaling wordt het E-ticket aangemaakt. Er opent een nieuw scherm met daarin het E-ticket als pdf-bestand. Dit kan enkele ogenblikken duren. je kunt nu het E-ticket uitprinten en er mee reizen. Houdt je er bij het printen rekening mee dat: - je de bijlage print op A4 formaat in een staande (portret) positie. E-tickets die geprint zijn in een ander formaat zijn niet geldig. - de kwaliteit van de afdruk hoog genoeg is waardoor de QR-code goed leesbaar is. Het verschil in zwart en wit moet dus duidelijk aanwezig zijn.

6 opmerkingen:

Nienke zei

Wat heerlijk toch dat je direct weer klaarstaat, we komen kijken hoor naar al die mooie textielwerken!

Ingrid zei

Ik ga ook! Maar waarschijnlijk zullen we elkaar nét niet treffen.
Ik heb Warffum op vrijdag gepland (grootste fietsroute) en zondag de andere route. Heb er erg veel zin in!
Groetjes Ingrid.

ann vanherle zei

Spijtig dat ik niet kan komen maar geniet !!!

marjolijn zei

echt iets om naar uit te kijken. Ik ben in ieder geval zondag in het Schathoes aanwezig. We lopen elkaar vast en zeker wel ergens tegen het lijf.

vrouw Hommel zei

In ieder geval heel erg veel plezier.
groetjes

joke zei

Voor degenen die van buiten Friesland en Groningen komen is er bij Blokker op dit moment een dagkaart voor € 16,00 te krijgen, geldig in alle treinen. Te krijgen in de winkels en op Blokker.nl.
Ik het kerkje in Warffum exposeren ook 2 Steekplussers die tevens lid van Noordnet zijn.
Veel plezier!