zaterdag 26 mei 2012

blogrobot

Huppelen van blog naar blog kwam ik HIER terecht. En die blog vond ik zo goed dat ik em hier citeer.
Woordverificatie uitzetten? Sinds een paar dagen zijn de letters die je soms moet overtypen als je wilt reageren op een blog nog ingewikkelder geworden. De woordverificatie (zo heet het) bestaat nu zelfs uit twee woorden en dan ook nog in zwart/wit. Erg ingewikkeld en ook niet zo uitnodigend om een reactie achter te laten. Ik heb wel eens dat ik na 2 pogingen nog niet verder kom (kan aan mij liggen hoor :)) en dan laat ik een reactie maar achterwege. Jammer. Zelf heb ik al een jaar de woordverificatie uitstaan en ik heb nog nooit een spambericht gehad! Dus bij deze een oproep aan jullie: vind je het ook zo vervelend om steeds te moeten puzzelen met die letters, zet het dan uit! Het gaat als volgt: Als je de nieuwe interface gebruikt: - Ga naar instellingen, berichten en reacties, woordverificatie weergeven: nee - Sla je instellingen op Als je de oude interface gebruikt: - Kies nu "instellingen"- Dan de balk eronder "reacties" en vervolgens kun je woordverificatie op "nee" zetten. Wil je toch eerst zien welke reacties je krijgt voordat ze op je blog verschijnen dan kun je "reacties moderaten: altijd " instellen. -Sla je instellingen op
Ten slotte nog een button die je kan kopiëren om meer mensen te bereiken met deze actie :)

8 opmerkingen:

Hannie de Beer zei

Ja hoor, heel vervelend! Ik heb het een poos geleden het ook al verwijderd, en aan anderen doorgegeven. Maar toch kom ik het nog veel tegen bij de blogs.Soms heel lastig, maar ieder kiest voor zichzelf natuurlijk. En als ik wil reageren op een berichtje vul ik het toch maar weer in..

Ineke zei

Ik heb het ook weggehaald. Het houdt je zeker wel eens tegen om te reageren.

vrouw Hommel zei

Goede actie!! Het is altijd zo'n gedoe om die woorden te ontcijferen.
groet

Unknown zei

Vreselijk die woordverificatie, ik hoop dat velen dit zullen volgen.
Groet Thea

m zei

Ja, lastig die code!

Anoniem zei

Ja, ik vind dat ook heel lastig! Heb 'm zelf ook al een hele tijd geleden uitgezet na een tip van iemand. Van mij mogen ook velen dit volgen inderdaad.

Anoniem zei

Ja wel een gedoe die codes.

Janny de Roo zei

Ook ik vind het heel lastig...soms vergis je je in een letter en je kunt weer opnieuw beginnen. Vaak laat ik het dan maar daarbij, terwijl ik eigenlijk wel had willen reageren. Maar ik neem tekst en button van je over.....misschien wordt het ooit beter in Blogwereld.....Dank je wel Christina.