maandag 19 september 2011

foto's van experimenten van het borduurwerk


Op bovenstaande foto kunnen jullie mijn zelfgemaakte borduurwerk zien met het patroon ernaast wat ik er op wil hebben. Alles wat jullie aan foto's zien vandaag, zijn experimentjes.


Ik had geen zin om steeds maar het kerkje te tekenen, dus nu maar verder gegaan met wat borduren. Gewoon om te kijken hoe het lijkt. Hierboven op een goudkleurige gaas.


Hierboven op goudkleurige tule. Maar daar zit veels te veel rek in. Geen succes dus.


Gaas en organza samen, 5x hetzelfde patroon genaaid voordat je enigszins kunt zien dat het een kerkje is.


gaaskant boven, organza onder.

Jullie begrijpen dat ik nog even doorga met experimenteren.

5 opmerkingen:

Ineke zei

Wat is dat voor materiaal op de bovenste foto? Oplosbaar vlies?

joke zei

Wat een klus Christina! Jij bent wel van de grote projecten. Ik ben heel benieuwd wat het uiteindelijk wordt.
Groet,
Joke

Liesbeth Wessels zei

Hallo Christina Ik ben heel benieuwd wat dit uiteindelijk wordt. Ik heb zo ook eens een prinsessenkroon gemaakt. 1 x stikken heen en 1 x terug en vervolgens met een kleine zigzag (dicht op elkaar) erover heen, zo kreeg je een beetje een lijn. Ik heb het geborduurd glimmende organza met soluvlies. groeten van liesbeth

Hannie de Beer zei

Als je gaas of ander materiaal in een ring spant,wordt het strakker en gemakkelijker te bewerken. Probeer ook eens een dubbele stiksteek,ik denk dat die wel op je bernientje zal zitten? Succes!

Nienke zei

Je legt de lat voor jezelf heel hoog, en wij genieten lekker mee met jouw experimenten, keep up the good work! Het eindresultaat zal fantastisch zijn.